how2franchise
Scandinavia
Internationell franchising

How2franchise är kända som en kunnig internationell organisation när det gäller internationell franchising. Vi har hjälpt ett antal välkända varumärken att växa internationellt genom vårt nätverk med kontor i Europa, Nya Zealand, och Mellanöstern. Med vårt detaljerade internationella franchise program kan vi hjälpa din verksamhet – allt ifrån den första undersökningen om marknadsmöjligheter till att hitta lokala franchisetagare.
De viktigaste delarna av vårt program omfattar:


• Första marknadsundersökning

Efter att gått igenom verksamheten med dina befattningshavare för att slå fast ert produkt- och tjänsteutbud och vilka system ni använder kan How2franchise identifiera verksamhetens styrka och hur den passar till olika maknader.

• Anpassa infrastrukturen

Vi påbörjar How2franchise´s arbete med franchiseprogrammet; definerar innehållet och marknadsvärdet av paketet med masterfranchiserättigheter. Sedan går vi vidare genom att skissa ett utvecklingsprogram för masterfranchisetagaren och dess nätverk. Vi författar franchiseavtal tillsammans med lokala jurister om så behövs, hjälper till med varumärkesfrågor och koordinerar framtagandet av marknadsföringsmaterial.

• Vi hjälper masterfranchisetagaren att bygga upp sitt nätverk

Med hjälp av vår databas över lokala investerare, i de länder du vill ta din verksamhet till, lokala mässor, branschtidningar och websajter samt med vårt globala nätverk av konsulter, skapar vi en effektiv rekryteringskampanj.
 Vi sköter kundkontakterna och presenterar en “shortlist” av lämpliga kandidater som vi sedan presenterar som presumtiva masterfranchisetagare.
 
• Vi hjälper masterfranchisetagarna

How2franchise ger dina masterfranchisetagare all hjälp de behöver. De kan dra nytta av våra lokala resurser för hjälp med marknadsföring, rekrytering och utbildning av franchisetagare. How2franchise är medlem av flera internationella franchiseorganisationer och våra kontor i Storbrittanien, Polen, Skandinavien, Nya Zealand och Förenade Arabemiraten (Dubai) gör det lättare för dig att expandera i världen. De konsulter som arbetar på våra lokala kontor är själva entreprenörer och kan marknaden.

• Internationell franchising – Varför ska du använda oss på How2franchise?

Att sprida franchisenätverket över flera länder kan vara besvärligt och du behöver proffs som hjälper dig att lyckas. Vårt How2franchise-nätverk har den erfarenhet, kunskap och kontakter som fordras för att lyckas. Effektivt och inom angiven tidsram.
Oavsett vad för slags internationell franchising du funderar över – kontakta oss nu och du får all support av vårt skandinaviska team.

• Expandera utomlands från Skandinavien

Genom att expandera din verksamhet utomlands med franchising kan du med mindre investeringar snabbt erövra andra marknader och bygga upp ditt varumärke. Det finns förstås många svårigheter längs vägen, t ex den lokala kulturen, lagar, sätt att göra affärer på och språk. Dessutom gäller det att hitta den rätta partnern att arbeta med i varje land. Kontakta oss nu om du vill vara säker på att få prata med en specialist som kan ta dig och ditt företag till andra marknader.

team Kontakta våra konsulter direkt på:
Ulf Kullenius 070 246 77 15
Jan Ekman 070 534 25 83
Hans Kers 070 520 26 58
Erik Ruckertz 070 875 61 10

email:
info@how2franchise.se
 
Webdesign By: WonderWebs
[Content Management System]
© 2010 How2Franchise.co.uk
Franchise News 24 Valid: XHTML 1.0